Better together

Studio niece

Al jaren werken wij samen. We kennen elkaar door en door. Niet alleen in fotografie, maar in heel ons leven. We zijn nichtjes en vriendinnen, wat de samenwerking zo prettig maakt. Bij ons krijg je twee creatievelingen die elkaar perfect aanvullen. Vol enthousiasme gaan we aan de slag om jullie moment perfect vast te leggen of vorm te geven. Op deze pagina leer je ons nog beter kennen, dus lees vooral nog even verder!

We kijken er ook naar uit om jou te leren kennen, dus neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier!

Liefs,

Julia en Elsbeth

Over Julia

Leeftijd: 25 jaar
Opleiding: Communicatie
Werk: Campagne en Performance coördinator Reshift

‘Julia is één van de vrolijkste personen die ik ken. Ze heeft een enorm doorzettingsvermogen en bekijkt situaties altijd van de zonnige kant. Julia raakt niet snel in paniek en improviseert zo een oplossing in elkaar. Met haar enthousiasme en humor maakt ze van iedere dag een feestje. Zelfs de maandagen zijn leuk met jou! 

Julia heeft een voorliefde voor puppy’s, Formule 1 en Disney-films en maakt waarschijnlijk iedereen in met karten.  Daarnaast heeft ze een passie voor mode en sieraden en ziet ze er altijd fantastisch uit. Julia is enorm creatief en als er iets is wat ze nog niet kan, dan heeft ze dit zo uitgevogeld. Ze is een ideale partner om mee te werken omdat ze optimistisch is, hard werkt en je altijd aan het lachen maakt.

Ohja, Julia is voor de camera bijna net zo goed als achter de camera. Kijk maar eens naar deze mooie foto hierboven!’

Liefs, Els

Over Elsbeth

Leeftijd: 24 jaar
Opleiding: Communicatie, beleid en management
Werk: Beleidsadviseur

‘Elsbeth is een echt mensen-mens. Altijd betrokken, liefdevol en zorgzaam naar anderen toe, en dat is waarom ze zo goed is in wat ze doet. Ze geniet van de kleine dingen in het leven en dat vind ik zo mooi aan haar. Je maakt Elsbeth het meest gelukkig met een warme kop thee, een lange wandeling door de natuur of een mooie reis. Tijdens zo’n wandeling of reis kan ze haar andere liefde uitoefenen: landschapsfotografie. Daarnaast is Elsbeth echt een kei in de keuken en weet van alles iets lekkers te maken.  Ze zegt vaak dat ze niet zo creatief is, maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Ohja, en ze is ook nog eens bezig om bewuster en gezonder te leven, hoe tof is dat!

Ze is een topper om mee samen te werken en weet van alles iets moois te maken. Als we samen zijn ontstaat er altijd explosie van energie en enthousiasme.’

Liefs, Juul

Bakkie doen?

Wat wil je graag van ons ontvangen?

15 + 3 =