Bruidsfotografie  

Laten we samen de liefde vieren!

 

Vraag onze bruidsbrochure aan voor meer informatie

13 + 3 =

Yes! Jullie gaan trouwen

 

Wij vinden het fantastisch om jullie speciale dag vast te leggen. We zijn gek op de passie en liefde die centraal staan op bruiloften. Op deze pagina zie en lees je meer over onze werkwijze en portfolio. Wil je meer gedetailleerde informatie ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze bruidsbrochure aan. Hierin staan al onze pakketten en voorwaarden vermeld. Hopelijk zullen we snel kennismaken!

Kiezen voor studio niece

Als je voor ons kiest, krijg je twee bruidsfotografen voor de prijs van één. We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies wat we aan elkaar hebben. We missen geen enkel belangrijk moment op jullie bruiloft. Je krijgt van de mooiste momenten de beelden vanuit twee verschillende perspectieven gefotografeerd. We zijn enthousiast en betrokken. We gaan er helemaal voor om alle wensen werkelijkheid te maken. Daarom denken we graag met jullie mee: voor, tijdens en na de bruiloft. Leer ons op de onderstaande pagina nog beter kennen!

Investering

 Wij bieden vier verschillende pakketten aan, die je kunt vinden in onze bruidsbrochure. Bij ieder pakket dat wij aanbieden zit een gezellig kennismakingsgesprek in Woudrichem (Noord-Brabant) of online waarin we elkaar beter kunnen leren kennen, minimaal 200 foto’s van jullie trouwdag in hoge resolutie in kleur en zwart-wit, alle foto’s op USB en/of online gallery en een fotoplakboek.

6 uur fotografie vanaf €1150,- (excl. btw)

Wil je meer weten? Vraag dan hieronder onze brochure aan!

Ontvang de bruidsbrochure

Welke brochure wil je ontvangen?

12 + 7 =