Stories of brands

Branding die jouw passie voor ondernemen in beeld brengt

Vraag onze branding brochure aan voor meer informatie

1 + 1 =

intentionele branding

Als ondernemer sta je natuurlijk helemaal voor jouw product of dienst. Wij helpen jou om je passie te laten zien aan de buitenwereld. Niet alleen jouw product of dienst zou centraal moeten staan, maar de ondernemer net zo goed! Jouw gezicht geeft je merk een persoonlijke touch. We zorgen ervoor dat jouw klanten net zo enthousiast worden van jouw werk als jijzelf!

Los pakket branding

 

Een los pakket is bedoeld om kennis te maken met de werkwijze van Studio Niece. We sturen je een vragenlijst over jouw onderneming. Op basis hiervan plannen we jouw perfecte brandingshoot. 

Prijs: vanaf €250 (excl. btw)

 

 

Zes maanden branding

Bij dit pakket gaan we samen meer de diepte in. We zijn benieuwd naar jouw intentie en passie. We kijken hoe we jouw onderneming het beste kunnen positioneren en welke beelden hierbij passen. Je kunt hierbij kiezen uit een Ondernemersshoot op locatie of sfeerfoto’s van jouw product of dienst. Bij dit pakket kun je zes shoots inplannen in zes aaneengesloten maanden.

Prijs: vanaf €215 per maand (excl. btw)

Vraag de brochure aan voor uitgebreide informatie over onze pakketten. Passen de pakketten niet bij wat jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op en dan maken we een maatwerkpakket. Het is ook mogelijk om extra opties aan te vragen, zoals een video, logo, huisstijl, social media strategie en advies.

Ontvang de brochure

Welke brochure wil je ontvangen?

7 + 11 =